A hővisszanyerős szellőztető szerepe a gyermekkori asztma megelőzésében és kezelésében
Szellőztetés

A hővisszanyerős szellőztető szerepe a gyermekkori asztma megelőzésében és kezelésében

A légúti asztma egy olyan kór, mely minden tizedik gyermeknél kialakul. Mára ez lett a kisgyermekek körében legtöbbször jelentkező krónikus megbetegedés. Kialakulásának oka lehet:

  • valamilyen allergén (például pollen vagy állati szőr),
  • vagy a szennyezett kültéri és/vagy beltéri levegő.

A kiváltó komponensek elől sajnos gyakran az otthon falai sem nyújtanak védelmet. Szerencsére, ma már erre is léteznek hatékony megoldások. Egyik közülük a hővisszanyerős szellőztető.
A köhögési rohamok és a nehézlégzés állapotának megszüntetéséhez a hővisszanyerős szellőztető nagymértékben hozzájárulhat.
A rendszer mindig tiszta és friss levegőt áramoltat a lakóhelyiségekbe. Ezzel egészséges otthoni környezetet teremt a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt.
A hővisszanyerős rendszer korszerű szűrőberendezéseket tartalmaz. Ezek a magas hatékonyságú légszűrők rendkívül alapos munkát végeznek. Aprólékosan átszűrik a levegőt, mielőtt azt az ingatlan helyiségeibe áramoltatják.
Nekik hála, a lakótérbe érkező levegő mindig teljesen tiszta, por- és pollenmentes. Így az allergiás és a nem allergiás asztmával küzdő gyermekek számára is ideálisnak bizonyul.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük