Gázkészülék csere Szeged
építőipar

Gázkészülék csere Szeged

Ne várja meg, míg meghibásodik gázkészüléke, cserélje le újra! Hívjon gázszerelőt Szeged környékén a GMBS Kft.-től.

Hajlamosak vagyunk sokszor addig várni berendezéseink cseréjével, amíg azokban komolyabb kár nem keletkezik, esetleg végleg tönkre nem mennek. Ekkor aztán minél gyorsabban igyekszünk szerelőt találni, aki talán átmenetileg orvosolni tudja problémánkat, azonban ez sok esetben nem nyújt hosszútávú megoldást.

Sajnos ez a hozzáállás sokkalta több idegeskedést és váratlan kiadást eredményez.

Előzze meg a bajt és gondoskodjon gázkészüléke cseréjéről időben!

Cégünk teljeskörű segítséget nyújt régi gázkészülékének, modern kondenzációs kazánra való cseréjében. A magán háztartások mellett ipari és kereskedelmi létesítményekben történő munkákat is vállalunk. Foglalkozunk:

  • Új gázkészülék beszerelésével
  • Meglévő gázkészülékek (gázkazán, gázbojler, gázkonvektor, gáztűzhely, gázcirkó stb.) cseréjével
  • Gázvezeték hálózat átalakításával

Gázkészülék csere szükségességének megállapításához, először mindig helyszíni szemlét végzünk. Ilyenkor gázszerelőink alaposan megvizsgálják készülékét. Amennyiben szükségszerű a csere, a tervezés fázisa következik. Szerelőink, az Ön igényeit figyelembe véve, gondosan meghatározzák, hogy milyen készüléket érdemes beszerezni. Ezután következik a kivitelezés, ami során kollégáink mindig gördülékeny munkavégzésre törekednek, hogy a csere minél időhatékonyabban történjen. A munka végeztével az új gázkészülék engedélyeztetésre szorul, azonban ezt is elvégezzük Ön helyett.

Ha pályázat által szeretne felújítást végezni, akkor is számíthat segítségünkre.

Gázkészülék cseréjét ily módon is vállaljuk. Teljes fűtéskorszerűsítést végzünk, aminek megtervezését és lebonyolítását is ránk bízhatja. Érdemes már a pályázat előkészítésének szakaszában felkeresni szakértő kollégáinkat, mivel tudásukkal és tapasztalatukkal jelentős terhet vehetnek le a megbízó válláról.

Legyen előrelátó, ne bízza gázkészüléke működését a véletlenre. Gázkészülék csere a GMBS Kft. jóvoltából.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük