Mennyi jelenleg a gyerekszoba glettelés ár?
építőipar

Mennyi jelenleg a gyerekszoba glettelés ár?

Lakásfelújítást tervez? Legyen szó glettelésről, vakolásról, tisztasági vagy teljes körű szobafestésről, mindig ügyelni kell a megfelelő előkészületek elvégzésére. Érdemes a padlót és a bútorokat fóliával takarni, valamint festő szalaggal rögzíteni, annak érdekében, hogy megóvjuk a portól és a foltoktól. Miután ezekről gondoskodtunk, javasolt a fal állapotának felmérése. Erre két lehetőség van: felmérhetjük magunknak házilag vagy egy választott szobafestőtől is kérhetünk segítséget. Szabó István szobafestő minden megbízást megelőzően ellátogat az ügyfelekhez, hogy felmérje a falak állapotát. Ezután az esetleges hibákat kiszűrve pontos árajánlatot tud adni.

Glettelés árakért látogasson el szobafestes1.hu weboldalra!

Először is vizsgáljuk meg a falakat tűhegynyi vagy nagyobb lyukak után kutatva. Ellenőrizzük szárazságát, kopogtassuk meg körömmel, ezáltal felmérve a vakolat és a festés állapotát. Ha leválik, akkor nagyobb munka vár ránk!

A falak állapotának felmérése után érdemes szakértői tanácsot/segítséget kérni. Ajánlatos megérdeklődni, hogy milyen glettre és gipszre van szükségünk, illetve, hogy hány réteget érdemes felvinni belőle. A glettelés végeztével ne felejtsünk el elég időt biztosítani a száradásra, ez 4-8 órát is igénybe vehet. Miután kikeményedett, kezdődhet a csiszolás.

Mennyi a glettelés ára?

Sajnos a jelenlegi inflációs helyzet miatt jelentős anyagár növekedésre lehet számítani, így, ha tervben van a felújítás érdemes mielőbb beszerezni mindent. Összeségében a fal állapota van a legnagyobb befolyással az árra, mivel a különféle hibák kijavítása általában feláras munkának minősül. Ha a lyukak, repedések és egyéb sérülések meghaladják a felület 10%-át, akkor sokkalta több alapanyagra van szükség.

Glettelés árak 2022:

  • Egyszeri glettelés (rigipsz, szerial glett) 1100 Ft/m2
  • Kétszeri glettelés (rigipsz, szerial glett) 2100 Ft/m2
  • Glettelés csiszolása 200-500 Ft/m2
  • Glettelés, csiszolás és mélyalapozás 1000-1500 Ft/m2
Mennyi egy gyerekszoba glettelés ára?
  • Kisebb méretű loggia glettelése és festése (4m2): 30-45.000 Ft
  • Kisebb méretű szoba glettelése és festése (kb. 10m2): 30-60.000 Ft
  • Nagyobb méretű szoba glettelése (kb. 60-70m2): 90-120.000 Ft

A glettelés ár pontos meghatározásához vegye fel a kapcsolatot a szobafestővel és kérjen helyszíni kiszállást. Egyéb glettelés árakkal kapcsolatos kérdéseivel hívja a +36202567860-as telefonszámot!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük