Profi autómentés Budapest városában – a Lukács autómentő gondoskodik erről!
Baleset és biztonság

Profi autómentés Budapest városában – a Lukács autómentő gondoskodik erről!

A Lukács autómentő egy olyan cég, melynek székhelye Budapest. Tevékenységüket emiatt elsősorban a fővárosban és Pest megyében végzik. Alapvető ismertetőjük, hogy az ügyfelek és cég elégedettségére is törekszenek. Ezért nem ígérnek hihetetlenül jó feltételeket. Helyette reális, életszerű jó feltételeket kínálnak. Cikkünkben azt a munkafolyamatot szeretnénk bemutatni, ahogyan lezajlik egy autómentés Budapest területén és környékén. Utána pedig röviden összefoglaljuk a cég egyéb szolgáltatásait is.

Autómentés bármikor, késlekedés nélkül

A Lukács autómentő csapata tudja, hogy a meghibásodás mindig a legrosszabbkor történik. A hirtelen kialakult nehéz helyzetekben fontos, hogy a segítség minél gyorsabban megérkezzen. A hosszú várakozás csak felborzolja az idegeket. Hiszen minél több időt tölt az ügyfél lerobbanva, annál később jut el a szervizbe. Ezért a Lukács autómentő az év minden napjában, 24 órában hívható. Ez alól az ünnepnapok és munkaszüneti napok sem kivétel. A hívás beérkezését követően a lehető leggyakrabban útnak indulnak a terepmunkás szakemberek. Így gyorsan a helyszínre érkezve megkezdődhet az autómentés.  Ez egy különösen fontos működési mód az ügyfelek elégedettsége érdekében.  

Profi autómentés reális árakon

Egy másik fontos ismertetője a cégnek az árlistája. Ezen a téren is a professzionalizmus jellemző rájuk.  Mindenki számára ismerős lehet a „gyanúsan olcsó” kifejezés. Az autómentés árának megszabásakor ennek elkerülése is fontos szempont. A lényeg, hogy az elhasznált üzemanyag, kiérkezési idő, eszközök használata tükrében a lehető legkorrektebb árat kérjék ügyfeleiktől. A gyakorlatban ez a következőképpen néz ki: az autómentés Budapest területén, valamint annak 10 km-es körzetében 7 999 Ft-tól kezdődik.

Egyéb szolgáltatások, amiket a cég kínál

A sikeres működés kulcsa, hogy az ügyfelek sokféle helyzetben számíthassanak a cégre. Ezért nemcsak az imént bemutatott szolgáltatás igényelhető a cégnél, hanem igyekeznek bővíteni a repertoárt. Ezek:

  • autószállítás
  • autó bikázás
  • kerékcsere

A nagyobb meghibásodások mellett ezek, úgy tűnhet, hogy eltörpülnek. Ha azonban ilyesmi történik, az ugyanolyan bosszantó tud lenni. Ilyen helyzetekben is bátran kérjen segítséget, a szakértők pedig megoldják az Ön problémáját!   

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük