Purhab szigetelés árak – beszéljünk érthetően
Szigeteléstechnika

Purhab szigetelés árak – beszéljünk érthetően

A purhab szigetelést a purhabcenter.hu szakemberei a helyszínen állítják elő. A purhab szigetelés ár tekintetében a kivitelezők szinte mindig négyzetméteres árkategriát adnak meg.

A nyitott cellás purhab szigetelés árát a legtöbb esetben 10 centiméter vastagságban szokták meghatározni. Ekkora vastagság alatt ritkán kerül kiveitelezésre. Az ár függhet a szigetelendő felület méretétől és a kivitelezés helyétől. Nyitott cellás szigetelésnél az árak átlagosan 3000-3500 forint/m2/10cm árkategóriában értendők.

A másik purhab típus a zártcellás purhab. E szigetelés árát többnyire 1 centiméter vastagságban adja meg a szigetelés kivitelezője. Ez átlagosan nettó 900-1200 forint/m2/1cm. Ezt is befolyásolja a felület vastagsága és a kivitelezés helye. 15 cm zártcellás habszigetelés egyenértékű 30 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel.

Nagyon fontos, hogy a purhab szigetelés árai a kivitelezési költséggel együtt kerülnek megadásra! Árajánlat kérésekor az ügyfélnek ismernie kell a szigetelendő felület pontos méreteit.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük