Teherautó mentés árak 2023-ban
Baleset és biztonság

Teherautó mentés árak 2023-ban

Miben különbözhet a teherautó mentés ára a személygépjármű mentés árától? A 024automento.hu munkatársaival mindenképp megéri a mentést! A cég több minden miatt is élvonalban jár a területen. Egyrészt 0-24-ben áll a mentésre szoruló járművek szolgálatában.

Miért is jó ez? Mert a baleset és a probléma nem munkaidőhöz kötött és nem is a napszakokhoz. Nem-igen lehet megmondani a járműnek, hogy jó lenne, ha 8 és 4 között robbanna le. Habár a baleseteket lehetséges megelőzni, nem lehet azt sem „ütemezni”. Pont emiatt van, hogy a mentés sincs időhöz kötve.

A másik előnye a 024automento.hu-nak, hogy akár 30 percen belül a helyszínre ér. Így nem kell feleslegesen túl sokat várnia egy leállósávban. Az idő pénz, sokat számít. Így nem szeretjük az üres járatokat. Mindenképpen előny, ha gyorsan dolgozik egy cég.

Az árak sok mindentől függhetnek. A 024automento.hu mindenféle jármű mentését vállalja egészen 3 tonnáig. Ebbe beletartozik természetesen egy kisebb teherautó is. A teherautó mentés ára függhet a mérettől, súlytól és a szükséges plusz eszközöktől is. A mentés menete nehezülhet. A teherautó mentés ára függhet a megtett távolságtól is.

A 024automento.hu országszerte vállal tehát mentést és szállítást, legyen szó Pest vármegyéről vagy autópályás mentésről.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük